duminică, 11 februarie 2018

beauty news BOURJOIS: colecția Double Eye LookBourjois a lansat recent colecția Double Eye Look care cuprinde eyeliner-ul lichid Liner Reveal, Brow Design Eyebrow Gel, un produs inovator pentru sprâncene și mascara Volume Glamour Ultra Care,
o versiune îmbunătățită gândită să protejeze ochii de factorii externi. 


Liner Reveal (pret: 44.9 lei )
Conferă privirii acel look ‘je ne sais quoi’ cu noul eyeliner lichid, Liner Reveal, ce asigură un finish lucios. E atât de ușor să trasezi un contur subțire ideal pentru machiajul de zi, cât și un contur grafic potrivit pentru ieșirile în oraș. Simplu? Tu decizi cum și unde îl porți!
Eyeliner-ul are un vârf extrem de moale cu care poți trasa un contur subțire sau unul gros, iar formula este una fină de un negru intens, cu efect lucios. Mai mult, este waterproof și conferă rezistentă machiajului indiferent de situație sau de condițiile meteo.
Liner Reveal vine într-un recipient negru lucios, în forma de prismă, cu elemente albe precum denumirea produsului și cu numele brandului Bourjois gravat pe aplicator. Brow Design Eyebrow Gel (
pret: 35 lei )

Au sprâncenele tale nevoie de un pic de… disciplină?
Noul produs pentru sprâncene, Brow Design definește si fixează sprâncenele pe toată durata zilei. Îl aplici ușor pe suprafața sprâncenelor datorită periei precise, în forma conică și obții rezultatul dorit.
Brow Design e o alegere inspirată atunci când îți dorești un look natural în contrast cu sprâncene bine definite. Noul produs este disponibil în trei nuanțe potrivite atât pentru blonde, cât și pentru brunete. Te vei convinge după prima utilizare că merită un loc special în rutina zilnică de make-up! Mascara Volume Glamour Ultra Care (pret:
50.1 lei )

Mascara Volume Glamour Ultra Care are o formulă delicată care mângâie fiecare geană în parte și o protejează de factorii externi din oraș precum poluarea sau praful. Aceasta este îmbogățită cu ulei de migdale și de bumbac tocmai pentru a avea grijă de ochii sensibili.
Peria este una fină ce conferă o aplicare ușoară datorită formei și perilor din care este alcătuită. În plus, oferă volum și lungime genelor, fără să se adune inestetic în anumite zone.
Rezultatul? Unul pe măsura așteptărilor, care nu întârzie să apară după numai trei săptămâni de folosire. Genele sunt vizibil mai sănătoase și mai rezistente.
21:20 / by / 0 Comments

Niciun comentariu:

Post Top Ad