vineri, 14 iulie 2017

Am prins buchetul. Buchetul de imortele!


Da, da, priviti-ma in toti dintii mei! 😁 Acest moment glorios, de prindere a buchetului de imortele, care precede nu evenimentul ce implica voal, ci vacanta la mare, soare, dragostea mea nemuritoare pentru Grecia, frumos si bine, a fost suprins la redeschiderea magazinului L'Occitane din galeria Feeria a complexului comercial Baneasa. Ce cautau imortelele acolo? Pai daca ati fi fani adevarati ai acestui superbrand pe care eu il ador, ati sti ca uleiul de imortele se afla la baza gamelor antirid si antiimbatranire. Cu ocazia asta, mi-am amintit de draga mea crema cu protectie solara IMORTELLE Precious SPF 20, cu ulei esential de imortele, care netezea pielea ca nici o alta.

Ca veni vorba, stiati ca L'Occitane este in Romania de 12 ani?! Asta da reusita pe piata a unui brand, mai cu seama a unuia de lux. Mai cu seama, rețeaua L’Occitane numără 7 magazine dedicate (București, Cluj, Constanța, Iași), peste 30 spații special amenajate în farmaciile Sensiblu din București, Timișoara, Arad, Oradea, Brașov, Ploiești, Pitești, Sinaia, Sibiu, Brăila, Galați, Cluj, Tg Mureș, Baia Mare, Craiova, Constanta, plus magazinul online.

Fiecare ingredient folosit în produsele L’Occitane spune o poveste sau evocă anumite amintiri, încântând simțurile și făcând din rutina de frumusețe un moment memorabil.

Cred ca v-ati prins ca imortelele sunt preferatele mele, da? 💛💛💛


Insa, toate ingredientele L'Occitane sunt speciale, oferind o experiență unică. 
Cele mai cunoscute dintre acestea sunt: 

IMORTELELE – Sub soarele auriu al maquis-ului corsican se regăsește floarea care nu dispare niciodată și oferă cele mai puternice proprietăți anti-îmbătrânire.
 

UNTUL DE SHEA – Acest ingredient incredibil de versatil ajută la hidratarea corpului și a mâinilor, oferind îngrijire delicată pentru piele.
 

VERBINA - Mirosul fericirii. Unii îl poartă pe tot parcursul anului, în timp ce alții îl redescoperă în fiecare vară și se bucură de acest miros mirific de lămâie.
 

MIGDALELE – Inspirându-se din parfumul și proprietățile sale excepționale, L'Occitane a creat o gamă delicioasă de îngrijire a corpului, pentru o piele fermă și radiantă.

LEVĂNȚICA – Evocând amintiri ale vacanțelor petrecute în Provence, această floare bogată, cu note superbe de albastru, are un miros relaxant și plin de prospețime.


De asemenea, L’Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animală și testarea pe animale, a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor și a utilizat ingrediente certificate A.O.C. 

Această emblemă indică faptul că ingredientele ce stau la baza obținerii produselor respective fac parte din culturi selecționate și reprezintă o garanție a calității constante și superioare a produselor. 

 
12:01 / by / 0 Comments

Niciun comentariu:

Post Top Ad