vineri, 23 decembrie 2016

3 terapii revolutionare de infrumusetare la salonul Mariei Pauna

Poate ca Endospheres, CooLifting - Beauty Gun și Tixel nu va spun nimic in momentul asta, insa succesele internationale de care se bucura aceste trei terapii le vor asigura celebritatea si pe piata din Romania. Sunt unice pe piata din Romania si se afla in salonul ”Make up your mind by Maria Păuna”.Medicul dermatolog Adina Mărgăritescu spune despre tehnologia Tixel ca este o inovație în tehnologia fracționată de rejuvenare a pielii, bazată pe un sistem de ablație termo-mecanică, ce se adresează problemelor legate de fotoîmbătrânire, modificări de textură și tonus al pielii, cicatricile postacnee, dar și ridururilor profunde și liniilor fine. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință.


Noutatea pe piata din România este pistolul de tratament CooLinfting. Acesta pulverizează asupra țesuturilor faciale un puternic flux CO2 la o temperatură foarte scăzută și o presiune ridicată, combinată cu o concentrație extrem de mare de compuși activi atomizați. Este cel mai spectaculos și rapid tratament cu efecte vizibile într-o singură sesiune, cele 5 minute de tratament vor șterge urmele a 10 ani. Tratamentul CooLifting generează un efect imediat (lifting) de netezire a pielii, eliminare a ridurilor superficiale și reducere a ridurilor adânci, urmate de un efect de întinerire de durată.


Ioana Vasilescu, terapeut Endospheres, a subliniat faptul că acest aparat este singurul aparat de pe piață ce lucrează prin microvibrație compresivă! Este considerat ultima frontieră în bodyshaping și cel mai eficient tratament anticelulitic! Are 4 acțiuni sinergice: acționează asupra sistemulul vascular, drenează, remodelează și are efect analgezic pentru primele 4 ședințe. După o cură cu 12 ședințe este demonstrat clinic că pacienta va scădea cu 2,5 cm la nivelul coapselor și minim 2 mărimi la haine. Majoritatea aparatelor de pe piață lucrează pe principiul aspirației și contracției mușchilor, însă receptorii pielii reacționează la microvibrație, ci nu la aspirație.


Daca mergeti la salonul Mariei, veți beneficia de o consultatie gratuită și o sesiune de probă de asemenea gratuită pentru unul dintre tratamentele menționate!

11:59 / by / 0 Comments

Niciun comentariu:

Post Top Ad