sâmbătă, 28 februarie 2015

NOU! Head & Shoulders Instant Relief


NOUA gama Head & Shoulders Instant Relief a fost special creata pentru a oferi solutii pe care le vezi si le simti imediat impotriva problemelor parului si scalpului. Formula sa, inspirata de medicina sportiva, este completata de tehnologia On-Contact, ce ofera atat beneficii imediate cat si de lunga durata impotriva disconfortului scalpului si cauzei acestuia.


Beneficiile imediate oferite de complexul 'Thermo-Cooling Activator' odata activat la contactul cu apa se declansaza oferind scalpului o senzatie de racorire - datorita unicului complex de ingrediente format din mentol si mosa (menta) ce calmeaza scalpul si ofera o reducere instantanee a iritatiei.

In plus, tehnologia On-Contact ofera beneficii pe termen lung pentru un par 100% fara matreata, cu ajutorul ingredientului anti-matreata - ZPT. La contactul cu scalpul, formula MicroZinc se activeaza si actioneaza asupra parului ingrasat excesiv si a altor cauze ce provoaca iritatia. 
Acesta formula asigura ca ingredientul anti-matreata, ZPT, sa ajunga in locurile cu probleme, eliminand cauza iritatiei, avand drept rezultat un scalp sanatos si un par superb. De asemenea, formula cu dublu efect pastreaza ingredientul ZPT-ul pe intreaga durata a zilei, pentru a actiona eficient de-a lungul timpului, pentru un par si un scalp viguros.

Colectia Scalp Care include si gamele Instant Moisture, Deep Freshness si Deep Clean.
18:20 / by / 0 Comments

Niciun comentariu:

Post Top Ad