marți, 17 mai 2011

Povesteste despre ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi!


Dove stie ca frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa, catifelata si un par minunat pe care orice femeie le poate obtine printr-un ritual de ingrijire zilnica in 5 pasi.

Si pentru ca orice femeie are dreptul la frumuseste, ingrijire si fericire, Dove impreuna cu specialistul dermatolog dr. Ana Maria Enache, te invita la o serie de discutii interactive pe Facebook despre ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi.
Astfel, in perioada 1 mai – 30 iunie, Dove si dr. Ana Maria Enache vor raspunde in direct pe chat-ul Facebook intrebarilor legate de fiecare pas al ritualului de ingrijire, despre modul in care alimentatia nesanatoasa iti afecteaza tenul, pielea si tonusul, despre cum poti avea un stil de viata sanatos fara efort si cum te poti bucura de un par minunat si plin de viata.
Cea mai interesanta intrebare din cadrul fiecarei sesiuni de intalniri va fi premiata cu un set complet de produse Dove pentru ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi.
Prima sesiune de conversatii live pe chat-ul Facebook, aferenta Pasului 1 din ritualul de ingrijire in 5 pasi, a avut loc joi, 5 mai. In cadrul acestei intalniri, specialistul dermatolog a oferit informatii suplimentare despre cum putem obtine si mentine pieala catifelata si hidratata folosind sapunul Dove cu ¼ crema hidratanta si gelurile de dus Dove Visible Care cu formula Nutrium Moisture, si a raspuns in timp real intrebarilor fanilor paginii de Facebook Dove despre diferentele dintre sapunul lichid si solid, ingrijirea tenului sensibil si produsele de ingrijire cu formula superioara, ce ofera solutii complete pentru barbati.
In urmatoarele intalniri, specialistii Dove vor vorbi si oferi informatii suplimentare despre Pasul 2 al ritualui de ingrijire (19 mai), Pasul 3 (9 iunie), Pasul 4 (30 iunie) in intervalul 17.00 – 19.00.

Pasul 2 - Pentru o piele delicat parfumata si catifelata, foloseste deodorantele Dove
Pasul 3 – Pentru o piele frumoasa si placuta la atingere, foloseste cremele si lotiunile Dove
Pasul 4 – Pentru un par minunat si plin de viata, alege solutia completa sampon, balsam si masca de par de la Dove
Pasul 5 – Nu uita sa te bucuri de micile placeri ale vietii


00:09 / by / 2 Comments

2 comentarii:

Cupcake Splendens spunea...

ce misto!mi se pare foarte interesanta partea in care specialistii raspund la intrebari.
Am incercat sa ii conving pe cei de la Dove sa sponsorizeze un giveaway pe blogul meu,dar nu au vrut...asta e:)

Zuzele spunea...

Cupcake, o sa ai o supriza in curand! :)

Post Top Ad