luni, 4 aprilie 2011

Monica a "castigat-o" pentru moment pe Irina

Breaking news: Irina Columbeanu va fi incredintata pana la sfarsitul divortului dintre parintii sai mamei sale, Monica Columbeanu.
Asa a decis, astazi, instanta.
Chiar daca poate o sa ma huliti, sa stiti ca eu, Zuza O, salut decizia Tribunalului. Poate daca n-as fi fost mama as fi gandit altfel, dar acum stiu exact ce se afla in sufletul unei mame - dragoste maxima pentru puiul ei.
Si ce daca Monica a facut si a dres?!
Ce, Irinel e mai breaz?
Ce, nu exista milioane de mame prostituate, somere, fotomodele, inculte, intelectuale, etc?
Ce, Monica e singura mama din lume ocupata, care vrea sa-si construiasca o cariera si careia ii place sa iasa din cand in cand sa se distreze?
Si eu vreau cariera si mai las copilul in cate-o zi sau noapte la mama pentru ca am treaba sau vreau sa mai fac si altceva... Asta inseamna ca sunt denaturata?!
Buna, rea, Moni e mama Irinei si ea trebuie sa primeasca custodia copilului! Acum, Iri iese la rampa cu tot felul de declaratii- ca Monica a fost saraca, ba ca se prostitua.... Pana asta iarna era buna. Acum, brusc, domnului Columbeanu ii plac, probabil virginele sau calugaritele. Nu spun ca Monica este o mama perfecta, dar nici cea mai rea nu cred ca e. Daca ca fi ca Irina sa ramana definitiv la ea, ii dau, totusi un sfat: sa nu mai tarasca fetita dupa ea pe la evenimente mondene si sa-i acorde putinel mai multa atentie!
In cazul in care a uitat, sa reciteasca ASTA!

PS: iar Irinel sa nu mai fie zgarcit si sa puna mana sa-i plateasca fetitei o pensie alimentara substantiala!!! De asemenea, sper ca si Monica sa se aleaga cu ceva banuti ca, pana la urma urmei, i-a daruit batranelului Irinel cei mai frumosi ani din viata ei!
14:48 / by / 6 Comments

6 comentarii:

Cosmina spunea...

Sunt de acord cu tine ! si eu consider ca oricum ar fi ea (aproape oricum) mamei trebuie sa i se incredinteze copilul.Spunea bunica Irinei ca Monica o mai batea...pai si noi ne-am luat palme la fund cand eram mici si d'aia tot nu suntem handicapati :)).Nu cred ca Irinel a stat foarte mult in preajma Irinei in toti anii acestia iar acum atat si-o doreste!!! Vai si amar de capul lui

Corina spunea...

Zuza O, subscriu! Desi Zuza G o sa sara la gatul nostru :-)

Anca spunea...

Si eu sunt de acord!
Cum sa ramana fata la Irinel fiindca inainte de scandalul asta nu l-am vazut cu fetita niciodata. Si acum fetita e tot la bona. Omul asta joaca un teatru de ma pufneste rasu cand il vad in emisiuni. Face pe ranitul si pe incornoratul, cand acum cateva luni era in jacuzi cu 3 femei, si anu trecut pe vremea asta o lingea pe Blonda lui, la subrat. Mi se pare ipocrit sa zici ca Monica a muscat mana care a hranit-o. El ar trebui sa zica merci ca o fata frumoasa i-a daruit un copil si cei mai frumosi ani din viata. Toata lumea sare sa arunce cu pietre si o critica pt ca a indraznit sa divorteze. Cand s-a maritat au sarit ca arsi ca s-a maritat acum ca divorteaza tot nu e bine. Irinel porcul batran ce si-a inchipuit ca-si ia o nevasta tanara de 18 ani si-o inchide in casa, cand el si-a trait traiul si si-a mancat malaiul si tot mai nesatul e decat ea. Am mai citit pe-aici pareri, chiar o blagarita care e si mama zicea ca spera sa ramana fata la Irinel, si ca monica asa merita daca e nerecunoscatoare. Doamne ce gandire! Nu sunt mama, si tot nu pot sa concep ca un copil sa creasca departe de mama lui.

andreea spunea...

total de acord!
se bate moneda tare pe moralitatea Monicai dar se uita ca ea are avantajul varstei si deja da semne de maturizare, pe cand piticul nu se va maturiza niciodata iar moralul lui si stilul lui de viata dovedesc asta, e foarte trist ca un om de varsta lui sa nu fie capabil sa aiba o relatie cu o femeie matura.

Butterfly spunea...

Nu stiu cat isi doreste Irinel fetita cu el, cred ca mai mult vrea sa o raneasca pe Monica sa o vada cat mai jos. Oricum bravo ei ca nu s-a balacarit cu el pe la televiziuni si ca l-a lasat sa vorbeasca singur si sa arunce cu venin. Pana la urma este un risc pe care si l-a asumat, normal ca a stat cu el pentru bani si a asteptat pana devine independenta apoi l-a lasat, ca doar nu era sa stea cu mosul ala toata viata, mai ales ca s-a dovedit a fi si un libidinos si un afemeiat. I-a placut ca s-a laudat cu ea 5 ani de zile, acum nu mai e buna, e prostituata....M-as bucura ca sa ii ia si din avere si eventual sa ii pastreze si numele, pentru ca pana la urma prostia se plateste...si el s-a folosit de frumusetea si tineretea ei...

Zicolorata spunea...

SI eu sunt de acord cu voi. Sper sa ramana fetita la ea. Si intr+adevar apreciez f mult felul in care s-a purtat ea pe parcursul acestor luni, fara injurii, fara declaratii "incendiare", fara aparitii in presa.

Post Top Ad