duminică, 13 martie 2011

Mahalagioaica si filfizoanca

“O nesimţită şi o mironosiţă din fundul Bacaului nu are ce căuta în emisiunea mea! Ieşi afară, filfizoanco!”, urlă Oana Zavoranu din toţi rărunchii la Monica Columbeanu, după ce “scorpia de la Izvorani” a ameninţat că-i distruge emisiunea pe care “Querida” o modera pe vremuri la Kanal D. 
“Pact cu diavoliţa” s-a numit show-ul în care Moni a fost îmbrăţişată cu forţa de un mascul cu pieptul dezgolit adus de Oana special pentru că doamna Columbeanu să simtă, chipurile, braţele unui bărbat adevărat în jurul său, de parcă Iri ar fi fost mai prejos. A urmat o bălăcăreală ca la uşa cortului, iar cele două şi-au jurat război pe viaţă şi pe…bani mulţi pentru că au urmat apariţii bine plătite ale vrăjmaşelor în care se atacau reciproc la ore de maximă audienţă. La un an şi jumătate de la scandalul în care Monica asigură pe toată lumea cât de mult îşi respectă/iubeşte soţul, acaparează toate posturile tv şi primele pagini ale tabloidelor cu vestea divorţului. Nici Oana nu se lasă mai prejos şi decide să-i ţină piept în această luptă pentru supremaţie mondenă: divorţează şi ea de Pepe.
 
Uite cada, nu e cada. Ia apartamentul, dă-mi apartamentul.Vreau sutienele înapoi, nu ţi le dau. Dacă n-ar fi la mijloc un copil care îşi roagă tatăl să-i cumpere altă mama pentru că actuala o bate, parcă am râde în hohote de circul care se ţine în România ultimelor zile, maimuţicile-vedetă fiind Monica şi Irinel Columbeanu. Unii aplaudă, alţii lăcrimează. Sunt unii care le plâng de milă, alţii care se bucură, satisfăcuţi moraliceşte că “încrezuta de la Bacău” şi-a primit, în sfârşit, lecţia pe care o merita pentru un nas luat la purtare fără jenă.
Am văzut-o pe Monica mândră, în lumina stroboscopului din cluburile de fiţe, dar şi cu cearcăne adânci, în timp ce-şi muta cada şi ligheanul din apartamentul soţului într-o casă a unei prietene de ocazie. Unde mai pui că duba cu avuţia Columbencei a fost furată din parcarea unui club, acuzat de acest “răutăcism” fiind chiar milionarul părăsit. 

A vrut s-o vadă, mă scuzaţi, în fundul gol, şi a făcut tot ce i-a stat în putinţal ui de milionar să i se îndeplinească dorinţa. A schimbat şi yala de la căminul ex-conjugal, sechestrând şi restul cârpişoarelor deţinute de soţia topmodel. Ea l-a reclamat la Poliţie, el nu a rămas mai prejos şi i-a călcat pe urme. Nu vrea să o lase doar fără casă, maşină, şofer, farduri, rochii, bikini sau genţi, ci şi fără copil. A pârât-o pentru rele tratamente aplicate minorului şi insistă că Irina a fost aspru educată de mama ei, ajutându-se de palme atunci când simţea că fetiţa îi blochează drumul către celebritate.

Unii spun că atât de geloasă a fost “prietena” ei, Oana Zăvoranu, pe toată atenţia acordată cazului Columbenilor, încât a simţit nevoia să le înjumătăţească acest privilegiu. Coincidenţă sau nu, a ieşit la rampă cu propriul divorţ şi a primit şi ea jumătate de primă pagină, alături de Moni. Cine ar fi crezut că vor mai avea vreodată ceva de împărţit, după bălăcăreala din urmă cu un an şi jumătate? Şi dacă în primul caz nu există zâmbete şi declaraţii de amor încă prezent în inimioarele divorţaţilor, la “Querida” situaţia este cât se poate de veselă. Şi ea, şi Pepe sunt deosebit de relaxaţi, amuzaţi şi nerăbdători să înceapă o viaţă nouă, fiecare în parte, desigur. Chiar dacă vrea ca toţi bărbaţii să apeleze la ea că este o femeie liberă, cu un libido crescut, după cum îşi face reclamă, Oana îi transmite lui Pepe dragoste veşnică. 

Alţii au mai înaintat şi ipoteza unui divorţ Zavo-Pepe doar de ochii Marioarei, ştiut fiind faptul că mama Oanei refuză să-i dea acesteia averea tocmai din pricina trubadurului pe care nu-l are la suflet. Bolnavă, dar neliniştită, Marioara nu se poate ţine departe de acest subiect şi, de pe patul de spital comentează, în direct şi în reluare, la “vârcolacul” Dan Diaconescu, până spre zorii zilei. Speră ca fiica ei, odată ieşită de sub asuprirea pepesciană, să o recunoască din nou de mamă. Oana îi transmite tot pe calea undelor, că visează cai verzi pe pereţi. Pepe îi urează şi el… Dar mai bine nu mai spunem ce-i urează Pepe viitoarei foste soacre.

Cel de Sus a intervenit, totuşi, într-o mică/mare măsură şi a orânduit datele de prezentare la procesul de divorţ la multe luni distanţă una de cealaltă. Atât ar mai fi lipsit ca “diavoliţa” şi “scorpia” să se întâlnească pe scările tribunalului, urmate îndeaproape de un latino-lover cu rânjetul până la urechi şi un milionar grizonant, bucuros nevoie mare că i-a sechestrat nevesti-sii cada şi chiloţii. Şi dacă mamele-omizi prevăd o despărţire pe bune în ambele cazuri, cei doxă de prosteli mondene îşi pregătesc deja condeiele pentru a descrie un final cel puţin fericit, în cel puţin una dintre poveştile cu iz bahmuţesc de mai sus.

sursa: Puterea 

00:46 / by / 2 Comments

2 comentarii:

iri spunea...

ah chiar:)) prea tare
e trist insa ca amandoua au apucat sa intre in "lumea buna" si sa existe oameni, fete (ca o fosta colega de-a mea de liceu) care le considera modele

Butterfly spunea...

Sa stii ca si eu ma gandeam zilele trecute ca Zavoranca i-a luat Monicai "fata" cu divortul, noroc cu plangerile penale ca asa mai reusesc sa fie pe prima pagina, ca altfel Oana si Pepe au fost foarte guralivi zilele astea si nu au mai avut Columbenii loc de ei. Eu sunt totusi optimista si cred in happy end, Oana se impaca cu Pepe si Columbenii ajung la un consens in ceea ce priveste custodia copilului.

Post Top Ad