joi, 22 iulie 2010

Antonia, cea mai frumoasa graviduta din lume!

8 comentarii:

Pyuric spunea...

Chiar admiram si eu pozele astea zilele trecute pe Facebook... Arata superb :)

iulia spunea...

cat de frumoasa e fata asta,atat de naturala..superba

Alina spunea...

Da e foarte frumoasa, dar eu am o mare dilema cu fata asta... nici nu a apartut bine pe tv, ca a si ramas gravida (la 21 de ani)... asta m-a facut sa-mi schimb parerea despre ea, in loc sa faca muzica in continuare s-a apucat de facut copii.

Zuzele spunea...

Alina, sa stii ca Antonia are o relatie de 3 ani cu tipul ala :) deci, nu a facut un copil cu primul venit :) sunt un cuplu foarte frumos si o admir pentru ca a decis sa pastreze bebelu si n-a interesat-o mai mult cariera si cluburile:)

DCTiron spunea...

Cred că e singura fată pe care o admir cu adevărat, sau mă rog, o admiram până să spună că şi-ar dori să pozeze goală :D
Oricum, frumoasă e , naturală e şi mă bucur că îşi vede de familie şi a pus copilul pe primul loc.
Congrats Antonia!

Anonim spunea...

nu sunt de 3 ani impreuna! interesati-va...

SoSheSays spunea...

frumoasa foc dar nici nu zici ca e roamanca sincer, are ceva exotic

Anonim spunea...

Mie imi place chestia asta cuCEA MAI FRUMOASA .... DIN LUME.Nu zau asa?Chiar asa de urate sunt restul gravidelor de v-ati impiedicat de unica frumusete din lume?
Nimic de zis,e draguta dar nici pe departe CEA MAI...
In rest bravo ei ca a facut copil la tinerete,o sa fie o mamica tanara,se recupereaza usor dupa sarcina un organism tanar,deci va ramane in continuare CEA MAI:-) si in plus cariera poate sa faca ca Madona pana ajunge la varsta de pensionare dar copii la acea varsta nu prea cred ca ar mai putea...

Post Top Ad