miercuri, 19 mai 2010

Gabi Cristea, acuzata de fratele ei ca-si lasa mama sa moara in spital

“Bună sau rea, este mama ta! Să-ţi fie ruşine! Nu ai suflet!”. Aşa sună comentariile primite de Gabriela Cristea pe blogul personal. Potrivit spuselor fratelui său, Didina Cristea, mama vedetei Kanal D se află de trei săptămâni în spital, în stare foarte gravă, iar prezentatoarea show-ului “Noră pentru mamă” nu a vizitat-o nici măcar o dată. Mai mult decât atât, bărbatul susţine că a fost ameninţat de soţul surorii sale, Marcel Toader, în momentul în care a fost să o ia la rost pe Gabriela. Emil Cristea susţine că Gabrielei nu-i pasă de soarta mamei lor şi că l-a rugat să o lase în pace, pentru că ea pleacă în Turcia.


Cu foarte mulţi fani în palmares datorită emisiunii cu mare audienţă pe care o prezintă la Kanal D, Gabriela Cristea se confruntă acum cu un val de acuzaţii dintre cele mai urâte.


Din “sunteţi modelul meu în viaţă” sau “vă admir şi vă iubesc”, comentariile fanilor s-au transformat în “M-aţi dezamăgit şi nu mai privesc emisiunea”, “O să plăteşti pentru asta” sau “Să-ţi fie ruşine. Faci pe lupul moralist în emisiune şi când colo nu dai doi bani pe mama ta!”. Motivul revoltei este refuzul Gabrielei de a-şi vizită mama internată în spital de trei săptămâni, bolnavă de pancreatită. În timp ce vedeta refuză să comenteze aceste acuzaţii, fratele său, Emil Cristea, confirmă situaţia şi, mai mult decât atât, susţine că a fost ameninţat cu bătaia de cumnatul său dacă face valuri.


“Mama este internată la Terapie Intensivă, operată de pancreatită. Soră mea nu a vrut să o vadă timp de trei săptămâni de când este în spital. Astăzi am fost la mama şi când am văzut că este din ce în ce mai grav, am hotărât să merg direct la Gabriela şi să vorbesc cu ea. Când am ajuns, ea tocmai cobora din maşină. I-am spus că mama moare, chiar am ţipat la ea că moare şi ea mi-a spus că are avion spre Turcia. Am plecat, iar mai apoi m-a sunat bărba-su. M-a ameninţat că mă caută şi că mă bagă în spital, că îmi arată el cine e şi m-a înjurat ca la uşa cortului”, ne-a declarat fratele prezentatoarei, întărind astfel acuzaţiile de violenţă care planează asupra lui Marcel Toader.

sursa: Puterea
16:10 / by / 0 Comments

Niciun comentariu:

Post Top Ad