marți, 1 decembrie 2009

La multi ani!


La multi ani dragii nostri cititori!!!!! Sa fiti sanatosi si la punga grosi! Sa aveti parte de muuuuuulta fericire, dragoste si bunastare!!!!! Astepam sa ne spuneti cum ati petrecut astazi, de 1 Decembrie. Noi nu avem cu ce ne lauda, pentru ca inca suntem la serviciu :(

Va pupam cu drag,
Zuzele
16:41 / by / 2 Comments

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Zuzele spunea...

Gata draga anonim, s-a rezolvat! Frumoasa ideea voastra de campanie! Felicitari! vezi ca avem si noi un banner foarte dragut in drepata :)

Post Top Ad