marți, 27 octombrie 2009

Moni, in fundul gol pentru 25.000 de euro


Pentru Monica Columbeanu, cuvåntul “pudoare” nu se regaseste in dictionarul limbii romåne. Constienta de formele sale, modelul isi scoate in evidenta picioarele lungi si decolteul generos, iar pentru asta prefera rochitele extrem de scurte cu vedere la bikini sau la silicoane. Ultima isprava a Monicai este un spot publicitar pentru un centru de slabit si infrumusetare a carui imagine a devenit recent, serviciu pentru care a fost recompensata cu aproape 25.000 de euro. La råndul sau, modelul si-a sacrificat mai mult de jumatate de zi si a filmat goala pusca, impreuna cu un student la medicina originar din Suedia.
Prea bine pe prafu' asta, nu? Acum doua saptamani a devenit imaginea restaurantului Casa Vernescu si a primit iarasi o caruta de bani, acum si-a luat "obligatia" de a merge zilnic la saloanele Silhouette pentru tratamente de infrumusetare fara numar, platita pentru toata treaba asta cu 25.000 de euro. Ce viata au unii :)
Spotul publicitar a fost filmat in urma cu 3 saptamani si a durat vreo 14 ore, timp in care Moni s-a fatait in dreapta si-n stanga in fundul gol :)  Din cate am vazut eu pe filmulet, madame Columbeanu are un fund foarte dragut! Eu il vedeam altfel prin haine :P De fapt, aveam impresia ca nu are fund deloc si ca este mult prea slaba, dar arata foarte ok in costumul Evei ! ;)

Iata clipul! Apropo...Gardianul a avut in exclusivitate filmuletul!16:45 / by / 1 Comments

Un comentariu:

Not Beautiful Enough spunea...

Sa stii ca are un fund de nota 10 ca de altfel tot corpul dar sa mai ai in vedere un lucru...pozitia.
este o pozitie foarte avantajoasa pentru a-ti expune funduletul care pare mai bombat. :D

Post Top Ad